Laminált padló XX. kerület

Megosztás

Laminált padló XX. kerület

Olcsó Kaindl, Kronowood laminált parketta XX. kerület, gyors helyszíni kiszállás és lerakás akár 3 napon belül, 06 30 264 5051 laminált padlók XX. kerület régiójában. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló akcióinkat XX. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

laminált padló akciók XX. kerület területén megtekinthetők a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló XX. kerület
Laminált padló XX. kerület

Általános cégismertető – laminált padló XX. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és lerakásával foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színű és különböző kopásállóságú, vastagságú és azok kiegészítői (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítünk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak hívnia kell minket, és mi házhoz szállítjuk kiválasztani álmai laminált parkettáját.
Mintáinkkal Önhöz megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit, így mindjárt sok időt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.

Laminált padló XX. kerület – házhozszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a Laminált padló házhozszállítás menüpontban lévő térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különböző területeire.

  • Kényelmes választás (XX. kerület területén)
  • Gyors felmérés
  • 3 napon belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIAVÁLLALÁSSAL!!!

Parkettacsiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parketta felújítás XX. kerület XX. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

XX. kerületi konyhaburkolás Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén tapasztalt szakember: 06 30 302-9545.

Elsősorban Budapest régiójában tevékenykedünk, de ha az akciós laminált padlóra XX. kerület környékén van szüksége, külön egyeztetés alapján házhoz visszük a laminált padló mintadarabokat.