Laminált padló XVII. kerület

Megosztás

Laminált padló XVII. kerület

Olcsó Kaindl, Kronowood laminált parketta XVII. kerület, gyors helyszíni kiszállás és padló lefektetés akár 3 napon belül, 06 30 264 5051 laminált padlók XVII. kerület környékén. Kedvezményes lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló kedvezményeinket XVII. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

laminált padló akciók XVII. kerület területén megtekinthetők a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló XVII. kerület
Laminált padló XVII. kerület

Általános cégismertető – laminált padló XVII. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és lerakásával foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színű és különböző kopásállóságú, vastagságú és azok kiegészítői (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítünk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak hívnia kell minket, és mi házhoz szállítjuk kiválasztani álmai laminált padlóját.
Mintáinkkal Önhöz megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit, így mindjárt sok időt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.

Laminált padló XVII. kerület – házhozszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a Laminált padló házhozszállítás menüpontban lévő térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különböző területeire.

  • Kényelmes választás (XVII. kerület területén)
  • Gyors felmérés
  • 72 órán belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIÁVAL!!!

Parkettacsiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parketta lerakás XVII. kerület XVII. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

XVII. kerületi kádcsere Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén tapasztalt szakember: 06 30 302-9545.

főleg Budapest környékén tevékenykedünk, de ha az olcsóbban kínált laminált parkettára XVII. kerület környékén van szüksége, külön egyeztetés alapján házhoz visszük a mintapaneleket.