Laminált padló XIV. kerület

Megosztás

Laminált padló XIV. kerület

Pénztárcabarát Kaindl, Kronowood laminált parketta XIV. kerület, gyors helyszíni kiszállás és padló lefektetés akár 3 napon belül, 06 30 264 5051 laminált padlók XIV. kerület> területén és környékén. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló akcióinkat XIV. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

LAMINÁLT PADLÓ XIV. kerület: Minden nálunk vásárolt laminált padlóhoz ajándékba adjuk a 2 mm vastag laminált padló alátétet és 100 forint kedvezménnyel a 350.- helyett 250.-/fm  a laminált padlóval szín azonos szegélylécet! (Ez az AKCIÓ az akciós laminált padlókra nem vonatkozik.)

laminált padló akciók XIV. kerület területén megtekinthetők a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló XIV. kerület
Laminált padló XIV. kerület

Általános cégismertető – laminált padló XIV. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színű és különböző kopásállóságú, vastagságú és azok kiegészítői (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítünk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak fel kell vennie velünk  a kapcsolatot, és mi otthonába visszük kiválasztani álmai laminált padlóját.
Mintáinkkal otthonába megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit, így mindjárt sok időt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.
Ha a kivitelezést is velünk csináltatja Budapesten és Pest megyében KEDVEZMÉNYES 900.-/m2 áron, akkor 4-5 napon belül megvalósítjuk ÁLMAI PADLÓJÁT!!!

Laminált padló XIV. kerület – házhozszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különböző területeire.

Laminált padló XIV. kerület - házhozszállítás
Laminált padló XIV. kerület – házhozszállítás
  • Kényelmes választás (XIV. kerület területén)
  • Gyors felmérés
  • 72 órán belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIAVÁLLALÁSSAL!!!

Parkettacsiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parkettacsiszolás XIV. kerület vagy parketta parketta lakkozás XIV. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

XIV. kerületi burkolás Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén régi motoros a szakmában: 06 30 302-9545.

Elsősorban Budapest övezetében tevékenykedünk, de ha a kedvezményes laminált padlóra XIV. kerület környékén van szüksége, egyéni egyeztetés alapján házhoz visszük a laminált padló mintadarabokat.