Laminált padló XII. kerület

Megosztás

Laminált padló XII. kerület

Kedvező árú Kaindl, Kronowood laminált padló XII. kerület, gyors felmérés és padló lefektetés 72 órán belül, 06 30 264 5051 laminált padlók XII. kerület> területén és régiójában. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló kedvezményeinket XII. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

LAMINÁLT PADLÓ XII. kerület: Minden nálunk vásárolt laminált padlóhoz ajándékba adjuk a 2 mm vastag laminált padló alátétet és 100 forint kedvezménnyel a 350.- helyett 250.-/fm  a laminált padlóval szín azonos szegélylécet! (Ez az AKCIÓ az akciós laminált padlókra nem vonatkozik.)

laminált padló akciók XII. kerület területén megtekinthetők a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló XII. kerület
Laminált padló XII. kerület

Általános cégismertető – laminált padló XII. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színű és különböző kopásállóságú, vastagságú és azok kiegészítői (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítünk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak fel kell vennie velünk  a kapcsolatot, és mi otthonába visszük kiválasztani álmai laminált padlóját.
Mintáinkkal otthonába megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit, így mindjárt sok időt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.
Ha a kivitelezést is velünk végezteti Budapesten és Pest megyében KEDVEZMÉNYES 900.-/m2 áron, akkor 4-5 napon belül megvalósítjuk ÁLMAI PADLÓJÁT!!!

Laminált padló XII. kerület – házhozszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különböző területeire.

Laminált padló XII. kerület - házhozszállítás
Laminált padló XII. kerület – házhozszállítás
  • Kényelmes választás (XII. kerület területén)
  • Gyors felmérés
  • 3 napon belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIAVÁLLALÁSSAL!!!

Parkettacsiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parkettacsiszolás XII. kerület vagy parketta parketta pácolás XII. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

XII. kerületi burkolás Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén régi motoros a szakmában: 06 30 302-9545.

főleg Budapest övezetében tevékenykedünk, de ha a kedvezményes laminált padlóra XII. kerület környékén van szüksége, külön egyeztetés alapján házhoz szállítjuk a termékmintákat.