Laminált padló XI. kerület

Megosztás

Laminált padló XI. kerület

Pénztárcabarát Kaindl, Kronowood laminált padló XI. kerület, gyors helyszíni kiszállás és lerakás akár 3 napon belül, 06 30 264 5051 laminált padlók XI. kerület> területén és övezetében. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló kedvezményeinket XI. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

LAMINÁLT PADLÓ XI. kerület: Minden nálunk vásárolt laminált padlóhoz ajándékba adjuk a 2 mm vastag laminált padló alátétet és 100 forint kedvezménnyel a 350.- helyett 250.-/fm  a laminált padlóval szín azonos szegélylécet! (Ez az AKCIÓ az akciós laminált padlókra nem vonatkozik.)

laminált padló akciók XI. kerület területén megtekinthetők a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló XI. kerület
Laminált padló XI. kerület

Általános cégismertető – laminált padló XI. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színű és különböző kopásállóságú, vastagságú és azok kiegészítői (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítünk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak fel kell vennie velünk  a kapcsolatot, és mi házhoz szállítjuk kiválasztani álmai laminált parkettáját.
Mintáinkkal otthonába megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit, így mindjárt sok időt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.
Ha a kivitelezést is velünk csináltatja Budapesten és Pest megyében KEDVEZMÉNYES 900.-/m2 áron, akkor 4-5 napon belül megvalósítjuk ÁLMAI PADLÓJÁT!!!

Laminált padló XI. kerület – házhozszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különböző területeire.

Laminált padló XI. kerület - házhozszállítás
Laminált padló XI. kerület – házhozszállítás
  • Kényelmes választás (XI. kerület területén)
  • Gyors felmérés
  • 72 órán belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIÁVAL!!!

Parkettacsiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parketta felújítás XI. kerület vagy parketta parketta lakkozás XI. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

XI. kerületi csempézés Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén régi motoros a szakmában: 06 30 302-9545.

Elsősorban Budapest övezetében tevékenykedünk, de ha az akciós laminált padlóra XI. kerület környékén van szüksége, egyéni egyeztetés alapján házhoz szállítjuk a mintapaneleket.