Laminált padló X. kerület

Megosztás

Laminált padló X. kerület

Olcsó Kaindl, Kronowood laminált padló X. kerület, gyors felmérés és lerakás akár 3 napon belül, 06 30 264 5051 laminált padlók X. kerület> területén és környékén. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló akcióinkat X. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

LAMINÁLT PADLÓ X. kerület: Minden nálunk vásárolt laminált padlóhoz ajándékba adjuk a 2 mm vastag laminált padló alátétet és 100 forint kedvezménnyel a 350.- helyett 250.-/fm a laminált padlóval szín azonos szegélylécet! (Ez az AKCIÓ az akciós laminált padlókra nem vonatkozik.)

A laminált padló akciók X. kerület területén megtekinthetők a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

caption id=”attachment_763″ align=”alignnone” width=”545″Laminált padló X. kerület Laminált padló X. kerület/caption

Általános cégismertető – laminált padló X. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színű és különböző kopásállóságú, vastagságú és azok kiegészítői (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítséget nyújtunk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak hívnia kell minket, és mi otthonába visszük kiválasztani álmai laminált parkettáját.
Mintáinkkal otthonába megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit, így mindjárt sok időt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.
Ha a kivitelezést is velünk csináltatja Budapesten és Pest megyében KEDVEZMÉNYES 900.-/m2 áron, akkor 4-5 napon belül megvalósítjuk ÁLMAI PADLÓJÁT!!!

Laminált padló X. kerület – kiszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is.

  • Kényelmes választás (X. kerület területén)
  • Gyors felmérés
  • 3 napon belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIÁVAL!!!

Parkettacsiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parketta felújítás X. kerület vagy parketta parketta pácolás X. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

X. kerületi fürdőszoba burkolás Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén régi motoros a szakmában: 06 30 302-9545.

főleg Budapest régiójában tevékenykedünk, de ha a kedvezményes laminált padlóra X. kerület környékén van szüksége, külön megbeszélés alapján házhoz visszük a laminált padló mintadarabokat.