Laminált padló IX. kerület

Megosztás

Laminált padló IX. kerület

Kedvező árú Kaindl, Kronowood laminált padló IX. kerület, gyors felmérés és lerakás akár 3 napon belül, 06 30 264 5051 laminált padlók IX. kerület> területén és régiójában. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló akcióinkat IX. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

LAMINÁLT PADLÓ IX. kerület: Minden nálunk vásárolt laminált padlóhoz ajándékba adjuk a 2 mm vastag laminált padló alátétet és 100 forint kedvezménnyel a 350.- helyett 250.-/fm a laminált padlóval szín azonos szegélylécet! (Ez az AKCIÓ az akciós laminált padlókra nem vonatkozik.)

A laminált padló akciók IX. kerület területén megtekinthetők a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló IX. kerület Laminált padló IX. kerület

Általános cégismertető – laminált padló IX. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színű és különböző kopásállóságú, vastagságú és azok kiegészítői (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítünk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak hívnia kell minket, és mi otthonába visszük kiválasztani álmai laminált padlóját.
Mintáinkkal Önhöz megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit, így mindjárt sok időt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.
Ha a kivitelezést is velünk végezteti Budapesten és Pest megyében KEDVEZMÉNYES 900.-/m2 áron, akkor 4-5 napon belül megvalósítjuk ÁLMAI PADLÓJÁT!!!

Laminált padló IX. kerület – kiszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is.

  • Kényelmes választás (IX. kerület területén)
  • Gyors felmérés
  • 72 órán belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIAVÁLLALÁSSAL!!!

Parkettacsiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parketta felújítás IX. kerület vagy parketta lerakás IX. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

IX. kerületi padlóburkolás Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén régi motoros a szakmában: 06 30 302-9545.

főleg Budapest övezetében tevékenykedünk, de ha a kedvezményes laminált padlóra IX. kerület környékén van szüksége, egyéni megbeszélés alapján házhoz szállítjuk a mintapaneleket.