Laminált padló Budapest VIII. kerület

Megosztás

Laminált padló Budapest VIII. kerület

Kedvező árú Kaindl, Kronowood laminált parketta Budapest VIII. kerület, gyors felmérés és lerakás akár 3 napon belül, 06 30 264 5051 laminált padlók Budapest VIII. kerület> területén és régiójában. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló akcióinkat Budapest VIII. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

LAMINÁLT PADLÓ Budapest VIII. kerület: Minden nálunk vásárolt laminált padlóhoz ajándékba adjuk a 2 mm vastag laminált padló alátétet és 100 forint kedvezménnyel a 350.- helyett 250.-/fm a laminált padlóval szín azonos szegélylécet! (Ez az AKCIÓ az akciós laminált padlókra nem vonatkozik.)

A laminált padló akciók Budapest VIII. kerület területén megtekinthetõk a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló Budapest VIII. kerület
Laminált padló Budapest VIII. kerület

Általános cégismertetõ – laminált padló Budapest VIII. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színû és különbözõ kopásállóságú,vastagságú és azok kiegészítõi (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelõt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítünk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot, és mi otthonába visszük kiválasztani álmai laminált parkettáját.
Mintáinkkal Önhöz megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit,így mindjárt sok idõt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.
Ha a kivitelezést is velünk csináltatja Budapesten és Pest megyében KEDVEZMÉNYES 1.100.-/m2 áron, akkor 4-5 napon belül megvalósítjuk ÁLMAI PADLÓJÁT!!!

Laminált padló Budapest VIII. kerület – kiszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különböző területeire.

Parketta csiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parkettacsiszolás Budapest VIII. kerület vagy parketta parketta pácolás Budapest VIII. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

Budapest VIII. kerületi konyhaburkolás Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén régi motoros a szakmában: 06 30 302-9545.

Elsõsorban Budapest régiójában tevékenykedünk, de ha az akciós laminált padlóra Budapest VIII. kerület környékén van szüksége, egyéni megbeszélés alapján házhoz visszük a mintapaneleket.