Laminált padló Budapest VII. kerület

Megosztás

Laminált padló Budapest VII. kerület

Olcsó Kaindl, Kronowood laminált padló Budapest VII. kerület, gyors helyszíni kiszállás és lerakás 72 órán belül, 06 30 264 5051 laminált padlók Budapest VII. kerület> területén és övezetében. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló kedvezményeinket Budapest VII. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

LAMINÁLT PADLÓ Budapest VII. kerület: Minden nálunk vásárolt laminált padlóhoz ajándékba adjuk a 2 mm vastag laminált padló alátétet és 100 forint kedvezménnyel a 350.- helyett 250.-/fm a laminált padlóval szín azonos szegélylécet! (Ez az AKCIÓ az akciós laminált padlókra nem vonatkozik.)

A laminált padló akciók Budapest VII. kerület területén megtekinthetõk a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló Budapest VII. kerület
Laminált padló Budapest VII. kerület

Általános cégismertetõ – laminált padló Budapest VII. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színû és különbözõ kopásállóságú,vastagságú és azok kiegészítõi (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelõt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítünk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak hívnia kell minket, és mi otthonába visszük kiválasztani álmai laminált parkettáját.
Mintáinkkal otthonába megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit, így mindjárt sok idõt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.
Ha a kivitelezést is velünk végezteti Budapesten és Pest megyében KEDVEZMÉNYES 1.100.-/m2 áron, akkor 4-5 napon belül megvalósítjuk ÁLMAI PADLÓJÁT!!!

Laminált padló Budapest VII. kerület – kiszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különböző területeire.

  • Kényelmes választás (Budapest VII. kerület területén)
  • Gyors felmérés
  • 3 napon belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIÁVAL!!!

Parketta csiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parkettacsiszolás Budapest VII. kerület vagy parketta parketta pácolás Budapest VII. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

Budapest VII. kerületi csempézés Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén régi motoros a szakmában: 06 30 302-9545.

Elsõsorban Budapest vonzáskörzetében tevékenykedünk, de ha az olcsóbban kínált laminált parkettára Budapest VII. kerület környékén van szüksége, külön megbeszélés alapján házhoz visszük a laminált padló mintadarabokat.