Laminált padló Budapest V. kerület

Megosztás

Laminált padló Budapest V. kerület

Kedvező árú Kaindl, Kronowood laminált parketta Budapest V. kerület, gyors helyszíni kiszállás és lerakás 72 órán belül, 06 30 264 5051 laminált padlók Budapest V. kerület> területén és övezetében. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló akcióinkat Budapest V. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

LAMINÁLT PADLÓ Budapest V. kerület: Minden nálunk vásárolt laminált padlóhoz ajándékba adjuk a 2 mm vastag laminált padló alátétet és 100 forint kedvezménnyel a 350.- helyett 250.-/fm a laminált padlóval színazonos szegélylécet! (Ez az AKCIÓ az akciós laminált padlókra nem vonatkozik.)

A laminált padló akciók Budapest V. kerület területén megtekinthetõk a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló Budapest V. kerület
Laminált padló Budapest V. kerület

Általános cégismertetõ – laminált padló Budapest V. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színû és különbözõ kopásállóságú,vastagságú és azok kiegészítõi (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelõt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítséget nyújtunk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot, és mi otthonába visszük kiválasztani álmai laminált padlóját.
Mintáinkkal Önhöz megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit,így mindjárt sok idõt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.
Ha a kivitelezést is velünk csináltatja Budapesten és Pest megyében KEDVEZMÉNYES 1.100.-/m2 áron, akkor 4-5 napon belül megvalósítjuk ÁLMAI PADLÓJÁT!!!

Laminált padló Budapest V. kerület – házhozszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különböző területeire.

  • Kényelmes választás (Budapest V. kerület területén)
  • Gyors felmérés
  • 72 órán belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIÁVAL!!!

Parketta csiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parkettacsiszolás Budapest V. kerület vagy parketta lefektetés Budapest V. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

Budapest V. kerületi padlóburkolás Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén régi motoros a szakmában: 06 30 302-9545.

főleg Budapest régiójában tevékenykedünk, de ha a kedvezményes laminált padlóra Budapest V. kerület környékén van szüksége, egyéni megbeszélés alapján házhoz szállítjuk a termékmintákat.