Laminált padló Budapest IV. kerület

Megosztás

Laminált padló Budapest IV. kerület

Kedvező árú Kaindl, Kronowood laminált parketta Budapest IV. kerület, gyors helyszíni kiszállás és padló lefektetés 72 órán belül, 06 30 264 5051 laminált padlók Budapest IV. kerület> területén és környékén. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló kedvezményeinket Budapest IV. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

LAMINÁLT PADLÓ Budapest IV. kerület: Minden nálunk vásárolt laminált padlóhoz ajándékba adjuk a 2 mm vastag laminált padló alátétet és 100 forint kedvezménnyel a 350.- helyett 250.-/fm a laminált padlóval szín azonos szegélylécet! (Ez az AKCIÓ az akciós laminált padlókra nem vonatkozik.)

A laminált padló akciók Budapest IV. kerület területén megtekinthetõk a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló Budapest IV. kerület
Laminált padló Budapest IV. kerület

Általános cégismertető – laminált padló Budapest IV. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színû és különbözõ kopásállóságú,vastagságú és azok kiegészítõi (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelõt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítséget nyújtunk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak hívnia kell minket, és mi otthonába visszük kiválasztani álmai laminált padlóját.
Mintáinkkal Önhöz megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit,így mindjárt sok idõt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.
Ha a kivitelezést is velünk végezteti Budapesten és Pest megyében KEDVEZMÉNYES 1.100.-/m2 áron, akkor 4-5 napon belül megvalósítjuk ÁLMAI PADLÓJÁT!!!

Laminált padló Budapest IV. kerület – kiszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különböző területeire.

  • Kényelmes választás (Budapest IV. kerület területén)
  • Gyors felmérés
  • 72 órán belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIAVÁLLALÁSSAL!!!

Parketta csiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parketta felújítás Budapest IV. kerület vagy parketta lefektetés Budapest IV. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

Budapest IV. kerületi fürdőszba burkolás Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén régi motoros a szakmában: 06 30 302-9545.

főleg Budapest övezetében tevékenykedünk, de ha a kedvezményes laminált padlóra Budapest IV. kerület környékén van szüksége, külön megbeszélés alapján házhoz szállítjuk a termékmintákat.