Laminált padló Budapest I. kerület

Laminált padló Budapest I. kerület

Olcsó Kaindl, Kronowood laminált padló Budapest I. kerület, gyors felmérés és lerakás 72 órán belül, 06 30 264 5051 laminált padlók Budapest I. kerület területén és környékén. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával,

Laminált padló akcióinkat Budapest I. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklõdését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

LAMINÁLT PADLÓ Budapest I. kerület: Minden nálunk vásárolt laminált padlóhoz ajándékba adjuk a 2 mm vastag laminált padló alátétet és 100 forint kedvezménnyel a 350.-helyett 250.-/fm  a laminált padlóval szín azonos szegélylécet! (Ez az AKCIÓ az akciós laminált padlókra nem vonatkozik.)

laminált padló akciók Budapest I. kerület területén megtekinthetõk a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló Budapest I. kerület
Laminált padló Budapest I. kerület

Általános cégismertetõ – laminált padló Budapest I. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színû és különbözõ kopásállóságú,vastagságú és azok kiegészítõi (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelõt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítünk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak fel kell vennie velünk  a kapcsolatot és mi otthonába visszük kiválasztani álmai laminált padlóját.
Mintáinkkal otthonába megyünk ezzel is segítve a választást,mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit,így mindjárt sok idõt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás mi kiállítjuk a megrendelõt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.
Ha a kivitelezést is velünk csináltatja Budapesten és Pest megyében KEDVEZMÉNYES 1.100.-/m2 áron, akkor 4-5 napon belül megvalósítjuk ÁLMAI PADLÓJÁT!!!

Laminált padló Budapest I. kerület – kiszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különbözõ területeire.

Laminált padló Budapest I. kerület - házhozszállítás
Laminált padló Budapest I. kerület – házhozszállítás
  • Kényelmes választás (Budapest I. kerület területén)
  • Gyors felmérés
  • 72 órán belüli szállítás
  • Szakszerû laminált padló lerakás GARANCIÁVAL!!!

Parketta csiszoló ismerõsömet ajánlom bátran a parkettacsiszolás Budapest I. kerület vagy parketta lerakás Budapest I. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, ezen kívül vállal parketta javítást, parketta lakkozást és pácolást: Makács Tamás 06 30 317-4687.

Budapest I. kerületi burkoló Pinczés Bertalan (“Pumukli”), aki szintén régi motoros a szakmában: 06 30 302-9545.

Elsõsorban Budapest vonzáskörzetében tevékenykedünk, de ha az akciós laminált padlóra Budapest I. kerület környékén van szüksége, egyéni megbeszélés alapján házhoz visszük a termékmintákat.