Laminált padló Aszód

Megosztás

Laminált padló Aszód

Olcsó Kaindl, Kronowood laminált padló Aszód, gyors felmérés és lerakás 72 órán belül, 06 30 264 5051 laminált padlók Aszód területén és környékén. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával,

Laminált padló akcióinkat Aszód vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

LAMINÁLT PADLÓ Aszód: Minden nálunk vásárolt laminált padlóhoz ajándékba adjuk a 2 mm vastag laminált padló alátétet és 100 forint kedvezménnyel a 350.-helyett 250.-/fm  a laminált padlóval szín azonos szegélylécet! (Ez az AKCIÓ az akciós laminált padlókra nem vonatkozik.)

laminált padló akciók Aszód területén megtekinthetők a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló Aszód
Laminált padló Aszód

Általános cégismertető – laminált padló Aszód

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színű és különböző kopásállóságú,vastagságú és azok kiegészítői (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítünk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak fel kell vennie velünk  a kapcsolatot és mi otthonába visszük kiválasztani álmai laminált padlóját.
Mintáinkkal otthonába megyünk ezzel is segítve a választást,mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit,így mindjárt sok időt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.
Ha a kivitelezést is velünk csináltatja Budapesten és Pest megyében KEDVEZMÉNYES 1.100.-/m2 áron, akkor 4-5 napon belül megvalósítjuk ÁLMAI PADLÓJÁT!!!

Laminált padló Aszód – kiszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különböző területeire.

Laminált padló Aszód - házhozszállítás
Laminált padló Aszód – házhozszállítás
  • Kényelmes választás (Aszód területén)
  • Gyors felmérés
  • 72 órán belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIÁVAL!!!

Parketta csiszoló ismerősömet ajánlom bátran parkettacsiszolás, parketta lerakás, parketta javítás, parketta lakkozás és pácolás munkákra: Makács Tamás 06 30 317-4687.

Ha jó burkolót keres, akkor ajánlom Pinczés Bertalant (“Pumuklit”), aki szintén régi motoros a szakmában: 06 30 302-9545.

Elsősorban Budapest vonzáskörzetében tevékenykedünk, de ha az akciós laminált padlóra Aszód környékén van szüksége, egyéni megbeszélés alapján házhoz visszük a termékmintákat.