Akciós laminált padló XXII. kerület

Megosztás

Akciós laminált padló XXII. kerület

Akciós Kaindl, Kronowood laminált parketta XXII. kerület, gyors helyszíni kiszállás és lerakás akár 3 napon belül, 06 30 264 5051 laminált padlók XXII. kerület környékén. Kedvezményes lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló kedvezményeinket XXII. kerület vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

laminált padló akciók XXII. kerület területén megtekinthetők a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló XXII. kerület
Laminált padló XXII. kerület

Általános cégismertető – laminált padló XXII. kerület

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és lerakásával foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színű és különböző kopásállóságú, vastagságú és azok kiegészítői (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítünk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak fel kell vennie velünk  a kapcsolatot, és mi otthonába visszük kiválasztani álmai laminált padlóját.
Mintáinkkal otthonába megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit, így mindjárt sok időt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.

Laminált padló XXII. kerület – kiszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a Laminált padló házhozszállítás menüpontban lévő térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különböző területeire.

  • Kényelmes választás (XXII. kerület területén)
  • Gyors felmérés
  • 3 napon belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIÁVAL!!!

Parkettacsiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parkettázás XXII. kerület XXII. kerület vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

XXII. kerületi kádcsere Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén tapasztalt szakember: 06 30 302-9545.

főleg Budapest régiójában tevékenykedünk, de ha a kedvezményes laminált padlóra XXII. kerület környékén van szüksége, külön egyeztetés alapján házhoz visszük a termékmintákat.