Akciós laminált padló Tabán

Megosztás

Akciós laminált padló Tabán

Kedvező árú Kaindl, Kronowood laminált padló Tabán, gyors helyszíni kiszállás és padló lefektetés akár 3 napon belül, 06 30 264 5051 laminált padlók Tabán környékén. Akciós lerakási árak, gyors munkavégzés garanciával.

Laminált padló akcióinkat Tabán vonzáskörzetében megtekintheti széles választékunkban, ha megtetszett Önnek valamelyik, hívjon (06 30 264 50 51), vagy jelezze érdeklődését az “Ajánlatkérés, üzenet nekünk” menüpontban.

laminált padló akciók Tabán területén megtekinthetők a Jelenlegi laminált padló akciók menüpontban.

Laminált padló Tabán
Laminált padló Tabán

Általános cégismertető – laminált padló Tabán

Üdvözlöm, Kercselics András vagyok. Cégünk Laminált padló forgalmazásával és lerakásával foglalkozik.
Nálunk többnyire 2 gyártó, a KAINDL (osztrák) és a KRONOWOOD (német) több mint 150 dekor színű és különböző kopásállóságú, vastagságú és azok kiegészítői (laminált padló szegélyek, alátétek, burkolatváltó profilok) közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt!

Laminált padló az otthonába?

Mi segítünk önnek a választástól a kivitelezésig!
Önnek csak fel kell vennie velünk  a kapcsolatot, és mi házhoz szállítjuk kiválasztani álmai laminált padlóját.
Mintáinkkal otthonába megyünk ezzel is segítve a választást, mivel így ,,kéznél” vannak a fal színei a bútorok színei,és ami a legfontosabb: nem kell a nyakába vennie a várost!
Amíg Ön választ mi ingyenesen felmérjük burkoltatni kívánt helyiségeit, így mindjárt sok időt, pénzt takarít meg.
Ha sikerült a választás, mi kiállítjuk a megrendelőt és 2-3 munkanapon belül kedvezményes áron házhoz szállítjuk a termékeket.

Laminált padló Tabán – házhozszállítás

Az ország egész területén vállalunk laminált padló házhozszállítást és lerakást is, a Laminált padló házhozszállítás menüpontban lévő térképen földrajzi megoszlás szerint láthatók a kiszállási díjaink az ország különböző területeire.

  • Kényelmes választás (Tabán területén)
  • Gyors felmérés
  • 72 órán belüli szállítás
  • Szakszerű laminált padló lerakás GARANCIÁVAL!!!

Parkettacsiszoló ismerősömet ajánlom bátran a parketta felújítás Tabán Tabán vonzáskörzetében való elvégzésére, mindennemű parketta munkák: Makács Tamás 06 30 317-4687.

Tabáni burkolás Pinczés Bertalan (“Pumukli”) által, aki szintén tapasztalt szakember: 06 30 302-9545.

főleg Budapest övezetében tevékenykedünk, de ha az olcsóbban kínált laminált parkettára Tabán környékén van szüksége, külön egyeztetés alapján házhoz szállítjuk a termékmintákat.